Jag – en gästbloggare

Alla har lättheter heter en blogg med fokus människor med diagnosticerade bokstavskombinationer. Klokt och välskrivet, öppenhjärtligt och tänkvärt. Och bara titeln – Alla har lättheter – manar till eftertanke i all sin fyndiga enkelhet.

Så när Malene frågade efter gästbloggare anmälde jag intresse. Du som följer min blogg har läst det förr, mitt bidrag. Men det känns ganska coolt att läsa det i en helt annan kontext. Ärofullt, på något sätt. Läs den, och kolla in resten. Det är värt det.

About these ads

Om blogbypa

Swedish writer, voice over-artist and reflexologist. Would like to change the world, but settles with a wish to bring a thought, a sense or even make someone feel better, if only for a while. Believes in the the inward and outward human force. Works out, run in woods, meditate and practise qigong. Likes to find another way. Blogs about life, neither more nor less. Or both. About love and stupidity, death and nudity, lies and wise men in trees. Questions habits and patterns, traditions and people’s disability to stick to the truth. Wants to write with love. Or with anger. And often with a twinkle. But without self-pity or cant. Decorates the discourses with Iphone-pics. It’s just a hang-up. If you’re interested in the real pictures, please visit www.bypa.se. Visa alla inlägg av blogbypa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Följ

Få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör sällskap med 472 andra följare

%d bloggare gillar detta: